Serveras mellan 11 – 14. Inklusive bröd, sallad, kaffe.
Måndag
Stekt kyckling med ädelostsås & ris
Tisdag
Fläskkarré med grönpepparsås & rostad potatis
Onsdag
Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka, lingon & potatispuré
Torsdag
Lasagne med tomatsås, ruccola&& parmesan
Fredag
Fläskschnitzel med ört-& vitlökssmör, rödvinssky & rostad potatis
Torskfilé med fänkål, purjolök, vitvinsås & potatispuré
Broccoli, spenat-& ädelostpaj med sallad & ädelostdressing
Fisk- & Skaldjursgryta
Tomatbaserad, bröd och aioli.
Pomme & Räka
Räkor, tomat, rödlök, aioli, salladslök och pommes.
3-rätters
Förrätt: Räk -& kräftröra
Gräddfilsbröd, löjrom från Bottenviken, Västerbottenost och pepparrot
Varmrätt: Ryggbiff
Rödvinssky, bearnaisesås, primörer och pommes
Dessert: Créme Brûleé
Inklusive stilla samt kolsyrat vatten och kaffe.
Vänligen informera din servitör vid allergier.
Innehåller:
L = Laktos
G = Gluten
Ä = Ägg
N = Nötter