Lunch v. 20 – 149 kr

Serveras mellan 11 – 14. Inklusive bröd, sallad, kaffe.

Måndag

Stekt kyckling med ädelostsås & ris

Tisdag

Fläskkarré med grönpepparsås & rostad potatis

Onsdag

Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka, lingon & potatispuré

Torsdag

Lasagne med tomatsås, ruccola&& parmesan

Fredag

Fläskschnitzel med ört-& vitlökssmör, rödvinssky & rostad potatis

Veckans fisk – 159 kr

Torskfilé med fänkål, purjolök, vitvinsås & potatispuré

Veckans vegetariska – 159 kr

Broccoli, spenat-& ädelostpaj med sallad & ädelostdressing

Alltid på lunchen – 169 kr

Fisk- & Skaldjursgryta

Tomatbaserad, bröd och aioli.

Pomme & Räka

Räkor, tomat, rödlök, aioli, salladslök och pommes.

Affärslunch – 395 kr

3-rätters

Förrätt: Räk -& kräftröra

Gräddfilsbröd, löjrom från Bottenviken, Västerbottenost och pepparrot

Varmrätt: Ryggbiff

Rödvinssky, bearnaisesås, primörer och pommes

Dessert: Créme Brûleé

Inklusive stilla samt kolsyrat vatten och kaffe.

Vänligen informera din servitör vid allergier.

Innehåller:
L = Laktos
G = Gluten
Ä = Ägg
N = Nötter